¿Com et puc ajudar?
Aportant valor en la definició, desenvolupament i avaluació de projectes.

"Els problemes específics no es resolen amb propostes estàndard"

Aportant valor en la definició, desenvolupament i avaluació de projectes, per a determinar l'establiment de canvis generats a partir de la comparació entre l'estat actual i l'estat previst en la seva planificació És a dir, conèixer si un projecte ha aconseguit complir els seus objectius, els canvis realitzats en la planificació o bé la capacitat que posseiria per a complir-los.

En una avaluació de projectes, sempre es produeix informació per a la presa de decisions, per la qual cosa també se li pot considerar com una orientació a millorar l'eficàcia dels projectes en relació amb els seus fins, a més de promoure major eficiència en l'assignació de recursos. En aquest sentit, cal precisar que l'avaluació no és una fi en si mateixa, més aviat és un mitjà per a optimitzar la gestió dels projectes.

icon-03

Conferències

Per a aportar un valor pràctic sobre la Gestió i Coordinació de la “Formació Professional Dual”, aportant l'experiència i el coneixement, adquirits en primera persona, en diversos projectes amb empreses i alumnes amb els seus detalls logístics i tècnics.

icon-01

Presentant i moderant

Moderar i presentar Esdeveniments, Congressos i Jornades de Networking intersectorials. La meva labor serà la de manejar l'acte, ser el primer a rebre les preguntes, traslladant-les al ponent, coordinant temps i temàtica en general a tractar

icon-09

Consultoria

Sobre anàlisi i propostes de millora en la gestió de Formació per a l'Ocupació i Formació Contínua en: Organismes públics, Associacions, Gremis, Corporacions, Escoles-Taller i Training sobre la relació Empresa-Centre de Formació.

icon-02

Ambaixador de marca

Recomano el producte o servei d'una empresa a altres usuaris en les xarxes socials. Generalment per la convicció i lleialtat cap a a una marca. En qualitat d'expert de l'àrea d'especialització de l'empresa.

icon-12

Coach

El coach és un observador actiu. La meva labor consisteix a qüestionar, interrogar i buscar les causes d'una situació o estat d'ànim, encara que evitant treure conclusions. Sent el propi client qui ho faci i a través d'aquest procés dialèctic entre les dues parts.

icon-10

Influencer

Ser promotor d'una marca, captar l'atenció d'un producte o servei determinat en les xarxes socials, amb la meva Marca Personal «ANTONI RUIZ». També puc promocionar una acció de marca o donar a conèixer un esdeveniment en el qual sóc convidat.

“L'única cosa que interfereix amb el meu aprenentatge és la meva educació”. Albert Einstein.

Parlem.

No dubtis a posar-te en contacte amb mi mitjançant el formulari i m'expliques en síntesi com et puc ajudar. !! Et respondré en breu!!

Segueix-me també a les xarxes socials:

Contacto

NEWSLETTER

¿QUIERES RECIBIR MI NEWS LETTER?