654377893

-

La Formació Professional Dual (FP Dual) és una modalitat que combina els processos d’ensenyament i aprenentatge al centre educatiu i a l’empresa.

Recolzant els nous models d’organització d’FP que es dirigeixen a buscar l’excel·lència en la relació entre l’empresa i els centres educatius. Per això, actualment molts estudiants van a les empreses i les obres amb la modalitat FP Dual.

Confiem en que aquestes pràctiques que realitzen els estudiants a les empreses, els ajudaran a una ràpida inserció laboral.

La Formació Professional Dual (FP Dual) és una modalitat de Formació Professional que combina els processos d’ensenyament i aprenentatge al centre educatiu i a l’empresa.

La FP Dual permet als estudiants posar en pràctica tot el que han après en el centre educatiu.

Aquest model educatiu és una magnífica oportunitat per a empreses i estudiants, per diverses raons:
✅Oportunitat de mostrar el compromís corporatiu amb la societat, mitjançant l’acompanyament de joves estudiants (Responsabilitat Social Corporativa).

✅Facilitadors d’una capacitació professional adaptada a les necessitats reals del món laboral.

✅Millor coneixement de les competències dels estudiants, accelerant a la seva integració directa i projecció professional.

✅L’estalvi de temps i recursos de reclutament i readaptació per part de les empreses.

✅La millora directe de la productivitat, promovent la identificació i retenció de talent.

#antoniruizdivulgadorfp#FPDual#Formació#Pràctiques#Futur#Experiencia#ConstruccióIndustrial#Formación#IESLapineda #FormacióProfessional

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio