!Una visita molt inspiradora! // ¡Una visita muy inspiradora!

He tingut l’honor d’acompanyar Alex Lobaco subdirector de Programes en el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, en la visita a la Fundació Badalona Capaç.

Una experiència enriquidora, poder conèixer de primera mà el seu projecte de formació continuada per a persones amb discapacitat intel·lectual majoritàriament, amb la seva directora Montse Cañizares Gutiérrez, la cap d’estudis Sandra Arumí i la presidenta Maite Arqué.

M’ha impressionat el compromís i la dedicació de tot l’equip de la Fundació Badalona Capaç en la formació i desenvolupament d’habilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Veure com el seu treball està fent una veritable diferència en la vida dels estudiants, brindant-los l’oportunitat de desenvolupar el seu potencial i habilitats, i ajudant-los a integrar-se a la societat de manera plena i significativa.

La visita d’Alex Lobaco a la Fundació Badalona Capaç demostra el compromís de Conforcat per donar suport a iniciatives que promoguin la inclusió i la igualtat d’oportunitats per a totes les persones, independentment de la seva capacitat. Estic convençut que en col·laborar amb organitzacions com la Fundació Badalona Capaç, podem construir un món més just i equitatiu per a tothom.

————————————————————————-

He tenido el honor de acompañar a Alex Lobaco, Subdirector de Programas en el Consorcio para a la Formación Contínua de Cataluña, en su visita a la Fundació Badalona Capaç.

Una experiencia enriquecedora, poder conocer de primera mano su proyecto de formación continua para personas con discapacidad intelectual mayoritariamente. Acompañados de la directora Montse Cañizares Gutiérrez, la jefa de estudios Sandra Arumí y la presidenta Maite Arqué.

Me ha impresionado el compromiso y la dedicación de todo el equipo de la Fundación Badalona Capaç en la formación y el desarrollo de habilidades de las personas con discapacidad intelectual. Pude ver cómo su trabajo está haciendo una verdadera diferencia en la vida de los estudiantes, brindándoles la oportunidad de desarrollar su potencial y habilidades, y ayudándolos a integrarse en la sociedad de manera plena y significativa.

La visita de Alex Lobaco a la Fundación Badalona Capaç demuestra el compromiso de Conforcat en apoyar iniciativas que promuevan la inclusión y la igualdad de oportunidades para todas las personas, independientemente de su capacidad. Estoy convencido de que al colaborar con organizaciones como la Fundación Badalona Capaç, podemos construir un mundo más justo y equitativo para todos.

#oportunidades #trabajo #inclusiónlaboral #formacioncontinua #diversidad #Caltor #Badalonacapaç #Conforcat #AntoniFP #divulgador

 

Deja un comentario