Antoni Ruiz. Divulgador i impulsor de la Formació Professional. Consultor-Conferenciant-Presentador

(Badalona 1966), casat i pare dos meravellosos fills.

"Apassionat de l'aprenentatge i la formació contínua".

Vaig començar al món labora com "Aprenent" formant-me i treballant simultàniament a l'adolescència, entre un taller Industrial de dia i l'IES nocturn, això va determinar la meva carrera personal i professional, pels valors i el creixement personal que hi vaig adquirir durant els 4 anys que va durar el meu entrenament pràctic.

Vaig estudiar Formació Professional (FP) i vaig continuar treballant simultàniament, fins a acreditar-me com a Tècnic Industrial (CFGM i CFGS, obtenint els Títols Oficials de RBT, RITE, GAS i NIA).

Als 21 anys vaig fundar la meva primera empresa, una S.L. especialitzada en les instal·lacions d'energia, una autèntica explosió d'emocions, repte i orgull personal.

Als 27 anys vaig accedir a la Universitat (UNED) cursant Geografia i Història amb estades Erasmus a UK.
Vaig ampliar la meva experiència professional a diverses empreses del sector i multinacionals, amb màsters i postrats, vaig conèixer èxits i fracassos, aprenent també de les crisis.

L'any 1995 vaig incorporar-me en qualitat d'empresari a la junta directiva d'una associació professional del sector energètic, assumint diversos càrrecs, una etapa que durant 10 anys em va aportar valors associatius i sectorials, a la qual vaig dedicar tot el meu coneixement, força i idees renovadores .

El 2005 vaig assumir la gerència de l'associació professional d'empreses instal·ladores i la direcció de la seva escola gremial amb dedicació exclusiva entre totes dues. Aportant un nou concepte d'Associació professional, transformant l'entitat, gairebé centenària, en una prestadora de serveis amb assessorament, aportació de valor i coneixements acords al segle XXI. Culminant el projecte amb la construcció d'una seu de 2.900 m2 amb escola taller de formació contínua, acreditació de competències, formació per a l'ocupació i formació professional dual. Un projecte singular reconegut per tot el sector, administracions públiques i privades a tot Espanya.

El 2021 va iniciar un nou projecte de “Divulgació i Impuls de la Formació Professional”, en qualitat de conferenciant, assessor i mentor d'FP per tot Espanya, com a expert especialitzat en alumnes i professionals de CFGM i CFGS a IES, gremis, associacions professionals, entitats públiques, organismes i fundacions, aportant experiència i valor amb els coneixements empresarials adquirits.

Moderador, presentador i conductor d‟esdeveniments i taules rodones, intersectorials.

Consultor d'organismes públics i privats, membre de diversos consells assessors i "Ambaixador de diverses marques fabricants premium" que aporten valor mitjançant el seu suport a la formació professional i contínua per als professionals.

M'apassiona la cultura, el viatge, la natura i l'esport, practicat sempre a l'aire lliure.

“Mentre no fem conscient l'inconscient, aquest dirigirà la nostra vida, i nosaltres ho direm destí”. Carl Jung

Parlem.

No dubtis a posar-te en contacte amb mi mitjançant el formulari i m'expliques en síntesi com et puc ajudar. !! Et respondré en breu!!

Segueix-me també a les xarxes socials:

Contacto

NEWSLETTER

¿QUIERES RECIBIR MI NEWS LETTER?