Experiències.
Compartint coneixement i aprenentatge.

La Formació Professional Dual i la Formació Contínua són dos factors claus per a l'ocupació i la viabilitat de les empreses

Una llarga i orgullosa trajectòria d'Aprenent, Tècnic, Emprenedor, Empresari i Directiu em fa expert en la gestió de projectes ambiciosos i complexos en empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Especialitzat a compartir valor i coneixement lluito pel reconeixement i el prestigi social que mereixen les professions i els oficis sectorials, he enfocat la meva capacitat cap a la divulgació i impuls de la "Formació Professional Dual i la formació Contínua" d'una forma directa i exclusiva, mitjançant la motivació personal i organitzacional.

Davant una realitat tecnològica complexa i canviant, hem d'assimilar el coneixement continu com una cosa natural per a nosaltres i els nostres equips, adoptant una actitud positiva i eficient.

Enrere queda per al segle XX amb els títols Universitaris com a "únic" valor per a l'ocupació de qualitat" el present, més tecnològic, connectat i digital, requereix d'una capacitació teòric i practica permanent a "tots" els nivells.

Parlem.

No dubtis a posar-te en contacte amb mi mitjançant el formulari i m'expliques en síntesi com et puc ajudar. !! Et respondré en breu!!

Segueix-me també a les xarxes socials:

Contacto

NEWSLETTER

¿QUIERES RECIBIR MI NEWS LETTER?